El primer secretari del PSC, Pere Navarro, va fer aquest dijous "una crida a la calma, a la unitat i al respecte de les decisions que prenen democràticament els òrgans del partit". Segons el socialista, el que ha de fer el PSC és exercir el seu paper d'oposició tal com toca.

Abans de participar en la Diputació Permanent, Navarro va defensar que el partit té idees i propostes sobre malnutrició infantil, i també en matèria nacional. "El que necessitem és anar tots junts", va dir fent referència als crítics, després de les diferents declaracions i articles que han sortit i s'han publicat a diferents mitjans en els últims dies.

Respecte l'article que va publicar recentment en un mitjà de comunicació el secretari d'Acció Política del PSC, Antonio Balmón, en el que instava als sectors crítics del partit a anar-se'n si no accepten que aquesta formació no és independentista, Navarro va afirmar que "el vaig llegir quan el va llegir tothom", i no va voler parlar més sobre un tema que ha estat molt controvertit en els últims dies ja que Balmón atacava, indirectament, polítics com Montserrat Tura, Joaquim Nadal i Àngel Ros.