Els Mossos d'Esquadra van detenir un camioner que va causar un accident el passat dia 22 en què va morir un motorista, en incorporar-se de forma temerària a la B-225 a l'altura de Castellbisbal, al Vallès Occidental.

El camioner, un ciutadà estonià de 48 anys detingut per homicidi imprudent, va ser posat en llibertat per ordre del jutge el dia 23, segons van informar els Mossos en un comunicat. L'accident va succeir cap a un quart de cinc de la tarda del passat dia 22, quan van xocar un camió-tractor i una motocicleta, resultant mort el conductor d'aquest últim vehicle, un ciutadà espanyol de 51 anys i veí de Rubí.

Els agents de la policia autonòmica, davant les sospites de conducta imprudent per part del camioner, van immobilitzar el seu vehicle per evitar que abandonés el país i van iniciar una investigació per aclarir els dubtes.

Segons els resultats de les investigacions, el "camió va realitzar una incorporació recta, sense usar el carril d'incorporació, trepitjant la línia contínua i sense comprovar si era segur", i atribueixen a aquesta maniobra la causa principal de la mort del motorista.