El vicepresident i portaveu del Govern valencià, José Císcar, va defensar ahir el caràcter "estratègic" del corredor ferroviari mediterrani i va demanar a l'Ajuntament de Tarragona que "rectifiqui" la seva postura sobre aquesta infraestructura "essencial per a tots, també per a Catalunya".

"No entenem -va manifestar- que es posin pals a les rodes d'aquest projecte per part de l'alcalde socialista de Tarragona. Entenem que ha de reconsiderar la seva postura i rectificar perquè el corredor mediterrani és essencial i estratègic per a tots".

Per la seva banda, el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, va assegurar que la postura de l'Ajuntament de Tarragona sobre el corredor mediterrani és la de defensar "de manera clara i oberta el tercer carril, que serà una oportunitat econòmica per al territori", però volen "que es faci bé, una qüestió que és absolutament raonable". Segons el dirigent del PSPV, el que han de fer els alcaldes "és defensar ciutats. L'alcalde de Tarragona ho fa i l'alcaldessa de València no, aquest és el problema". Des de Tarragona, a més, considereren el corredor "fonamental per Espanya".