El conseller de la Presidència, Francesc Homs, va considerar que hi ha dos partits, PP i PSC, que "haurien de donar explicacions" pel cas Método 3 d'espionatge polític "si allò que busquen realment és la veritat sobre aquesta qüestió".

Segons va assenyalar Homs en unes declaracions a Catalunya Ràdio, resulta totalment lamentable que els dos partits "l'únic que busquin actualment és el desgast polític d'aquest Govern", circumstància per la qual va reclamar que "compareguin altres persones que estiguin involucrades en aquests fets".

El conseller va precisar, en aquest punt, que hi haurien d'haver compareixences del ministre d'Interior, Jorge Fernández Diaz, de representants de la Policia espanyola, del CNI, i de la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho amb l'objectiu d'informar sobre aquest assumpte.

En les mateixes declaracions, Francesc Homs va confirmar que el Govern seguirà reclamant a l'Estat "un terç de l'objectiu de dèficit permès per Brussel·les" a tot l'Estat, i va descartar seguir augmentant la pressió fiscal amb més impostos.