La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, va demanar ahir la dimissió immediata del director dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, que va descartar deixar el seu càrrec, en una jornada en la qual tots dos es van acusar mútuament de "mentir" sobre la polèmica del presumpte espionatge polític. Sánchez-Camacho va anunciar en roda de premsa que si Prat dimiteix, tornarà a encarregar la seva seguretat als Mossos d'Esquadra, després de decidir aquest cap de setmana encomanar aquesta tasca a la Policia Nacional. La líder dels populars catalans va demanar la dimissió de Prat per "desconfiança absoluta" en ell, en "haver-se reunit amb una periodista que hores abans estava amb un delinqüent -en al·lusió al director de l'agència de detectius Método 3- que va ser detingut hores més tard". Sánchez-Camacho va vincular aquesta polèmica amb la suposada relació del director de serveis penitenciaris de la Generalitat, Xavier Martorell, amb l'agència de detectius, en l'epicentre del presumpte espionatge polític a Catalunya, per la qual cosa va exigir al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, una resposta clara davant "aquesta crisi de govern" que des de CiU "han intentat minimitzar atacant el PPC".

De la seva banda, el director dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, va descartar dimitir i va acusar la líder del PPC de "mentir" per desprestigiar la policia catalana i intentar presentar-la com un cos "polititzat". Prat va acusar Sánchez-Camacho de "faltar a la veritat" en mantenir dient que ell tenia el seu cotxe davant del domicili del director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, el dia de la seva detenció, i de "mentir" en dir que va demanar per primera vegada dissabte que s'encarregués de la seva seguretat la Policia Nacional, perquè la Secretaria d'Estat de Seguretat ho va reclamar abans.

El cap dels Mossos també va dir que Sánchez-Camacho "va mentir" en assegurar que no va arribar a tenir doble cobertura policial d'escortes -per part dels Mossos i de la Policia Nacional-, perquè, va assegurar, durant dos dies de final de febrer es va donar aquesta circumstància, sense que la policia catalana ho sabés prèviament. No obstant això, la Delegació del Govern a Catalunya va afirmar que en cap moment la líder del PPC no va tenir una doble cobertura de protecció de Mossos i de Policia Nacional. Per la seva banda, el conseller de Justícia, Germà Gordó, va recordar a la presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alicia Sánchez-Camacho, que la policia de la Generalitat són els Mossos d'Esquadra i que ella és una representant del Parlament.