Dos joves de Girona han tret al mercat el joc de taula 'Indignats versus polítics' en què els participants han de decidir en quin bàndol jugar, amb l'objectiu de guanyar-se l'opinió pública abans que el rival, amb l'ajuda de mitjans de comunicació afins.

Poden jugar dos o quatre persones de més de 8 anys i la partida, que dura uns 45 minuts, es realitza sobre un tauler que representa la plaça de Catalunya de Barcelona, àgora del moviment 15M, segons han explicat en un comunicat.

Cada equip haurà de superar algunes adversitats: mentre els indignats són envaïts per puces a falta d'higiene o s'enfronten amb problemes assemblearis, els polítics han d'assumir casos de corrupció, incompetència i abús de poder.

Segons els impulsors el joc, es tracta d'"una recopilació dels tòpics més sagnants i demagogs en els quals es pot caure per tal de ridiculitzar les visions esbiaixades i maniquees, portant-les a l'absurd".

Ho han estrenat dos joves de 22 i 24 anys sota el nom de la seva nova empresa Maieutika, que pretén dissenyar jocs com a eina educativa i de reflexió.