Els Mossos d'Esquadra han detingut un pakistanès de 34 anys per un presumpte tràfic de drogues després que oferís cocaïna a uns agents de paisà que patrullaven per una zona de bars de Sants-Montjuïc, a Barcelona.

Segons va informar la policia catalana, aquest home, Sheeraz U.H. es va dirigir diumenge a la matinada als agents, primer els va oferir cervesa i després cocaïna.

Els agents van seguir el detingut fins a un portal on va treure la droga. En el posterior registre van trobar nou embolcalls de cocaïna que guardava dins el comptador de la llum, i va quedar detingut.

D'altra banda, els Mossos també han detingut tres persones, amb 69 antecedents en total, com a presumptes autores d'un furt de 1.300 euros i 1.500 euros en joies a una dona en un estand d'una fira de Barcelona.

Quan estaven preparant l'estand la setmana passada, la dona va veure com unes persones rondaven pels voltant del seu cotxe i es va adonar que l'havien robat; els diners i les joies les van recuperar una patrulla de seguretat ciutadana que va observar una actitud sospitosa en les tres persones arrestades.