La Guàrdia Urbana va interceptar un conductor que circulava amb el seu vehicle pel Passeig del Vall d'Hebron de Barcelona a 132 quilòmetres per hora, gairebé triplicant el límit de velocitat de la via, que actualment és de 50 quilòmetres per hora.

Un radar mòbil de la policia va detectar el cotxe quan circulava pel carril lateral d'aquest passeig, a l'altura del número 284, i una segona patrulla va aconseguir parar el cotxe per notificar-li la infracció, segons va informar l'Ajuntament de Barcelona. El conductor del vehicle s'enfronta ara a un delicte contra la seguretat viària i ha estat imputat amb l'obligació de comparèixer davant el jutjat. Circular amb excés de velocitat està considerat com una infracció molt greu i pot comportar una sanció de 600 euros i una retirada de 6 punts del permís de conduir.

Precisament, en el mateix passeig Maragall de Barcelona un jove de 28 anys va morir ahir en topar la moto que conduïa amb un turisme, el conductor del qual va ser detingut per un presumpte delicte d'homicidi imprudent.