19 de novembre de 2011
19.11.2011
40 Años
40 Años
Jutjats

El 'Robin dels bancs' critica la falta d'ètica de la banca

Ho fa durant el primer judici per estafar presumptament gairebé mig milió d'euros a 39 bancs

19.11.2011 | 16:32
Enric Duran.

Enric Duran, conegut com el 'Robin dels bancs', ha carregat contra la falta d'ètica dels bancs i la poca informació que donen sobre els seus productes durant la seva declaració com a imputat en un judici que aquest divendres ha quedat vist per a sentència en el qual el BBVA li reclama 25.000 euros en concepte de deute.

Es tracta del primer judici al 'Robin dels bancs' per estafar el 2008 gairebé 500.000 euros a 39 bancs per posar en dubte l'honestedat del sistema bancari, crítiques que ha sostingut al Jutjat de primera instància número 17 de Vilanova i la Geltrú (Barcelona), segons ha explicat a Europa Press la seva advocada, Montse Serrano.

El 'Robin dels bancs' va contractar el 2008 la targeta 'Tres mesos sense' del BBVA de la qual treia fins a 1.500 euros al dia tot i que el límit contractat era de 600 euros, una operació que va passar inadvertida a la Central d'Informacions de Risc (CIR).

L'advocada d'Enric Duran ha defensat la nul·litat del contracte perquè, segons la seva opinió, hi ha hagut falta d'informació al seu client: "El producte que ell va signar no té res a veure amb el que se li reclama", ha assegurat.

A més, ha defensat a cada moment que el 'Robin dels bancs' ha portat a terme aquestes accions per demostrar que els bancs contribueixen amb la seva falta d'informació a l'endeutament de les famílies.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema