L'Audiència de Barcelona veu indicis de delicte en l'ensorrament el 2009 del túnel de batuda de l'estadi de beisbol de Sant Boi, que va causar la mort de quatre nens, per la qual cosa ha desestimat el recurs interposat pels quatre acusats, segons fonts de les famílies de les víctimes. El túnel de batuda es va ensorrar a final del mes de gener del 2009, coincidint amb un temporal de vent que va afectar la comarca del Baix Llobregat, provocant la mort de quatre nens i lesions de diversa consideració a una desena de persones.

L'Audiència ha denegat el recurs presentat pels imputats en el cas i per l'Ajuntament de Sant Boi contra l'acte dictat a l'abril pel jutjat.

Aquest considerava que els fets podrien ser constitutius d'un delicte, pel que va tancar la instrucció i va traslladar el cas a la fiscalia perquè formulés l'escrit d'acusació o perquè demanés l'arxiu de la causa. L'advocat de les famílies de les víctimes, José María Fuster Fabra, va dir que "la decisió ve a corroborar la tesi que hem mantingut des del principi: que el túnel va caure perquè tenia deficiències de construcció".