La persona que havia resultat ferida greu en l'accident que ha tingut lloc a un quart de vuit d'aquest matí a la Granada (Alt Penedès), ha mort, segons informa el Servei Català del Trànsit. El sinistre ha tingut lloc al quilòmetre 19 de la carretera C-15.

La víctima s'ha vist implicada en un xoc frontal amb un camió i dos turismes. Els fets han obligat a tallar el trànsit de la via en ambdós sentits. A dos quarts de nou la via continua inhabilitada i hi ha desviaments senyalitzats. En el sinistre, hi han actuat nou dotacions de Mossos d'Esquadra, dos vehicles de Bombers i dos unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A les nou del matí, la C-15 en el punt de la incidència encara es trobava tallada totalment i els vehicles eren desviats per la C-244 i l'interior població afectada.

Per la seva part, un jove de 24 anys va morir aquest dimecres a la nit en un altres accident de trànsit en què s'hi van veure implicats dos turismes a la N-240, al seu pas per Lleida.

En el sinistre, hi van resultar ferides quatre persones que viatjaven en el mateix vehicle, tres d'elles de gravetat i una altra lleument, segons informa el Servei Català de Trànsit. Un dels ferits greus, Lorenzo Ramon O.R, de 24 anys d'edat i veí de Torregrossa, ha mort poc després a l'hospital, mentre que el conductor i únic ocupant de l'altre turisme accidentat va resultar il·lès. L'accident es va produir al quilòmetre 85,5 de la N-240 al voltant de dos quarts de deu del matí.

Els quatre ferits van ser traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on posteriorment ha mort un dels ferits greus, que viatjava en un dels seients del darrera, Lorenzo Ramon O.R, de 24 anys.

En el sinistre hi van actuar quatre dotacions de Mossos d'Esquadra i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A més, sis vehicles de Bombers van realitzar tasques d'excarceració dels ferits, els quals van quedar atrapats.

La N-240 en el punt de la incidència va patir restriccions de trànsit durant més d'una hora.