La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) no ha aconseguit adjudicar cap dels immobles posats en subhasta pública a la província de Girona. Finalment la subhasta ha quedat deserta ja que ningú ha presentat la documentació acreditativa necessària per adquirir els lots que hi havia disponibles.

Els dos locals en "venda" a la demarcació de Girona eren, segons va publicar el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), un local i places d'aparcament al carrer de Barcelona i locals comercials a l'edifici Montjuïc de Girona on hi ha les seus de Catalunya Ràdio i TV3. El primer local, on hi ha l'emissora de Catalunya Ràdio, té una superfície de 353 metres quadrats. Consta de diverses habitacions i dependències, amb accés per l'escala general i l'ascensor. L'import de la licitació d'aquest lot s'havia fixat en 877.731 euros.

El preu de sortida del segon lot - que inclou l'edifici on hi ha els estudis de TV3- s'havia fixat en 475.915 euros. Després de quedar deserta la subhasta dels immobles, ara la CCMA haurà de decidir quin procediment segueix a partir d'ara.