16 de novembre de 2011
16.11.2011
40 Años
40 Años

Homs no descarta un govern d'unitat a Catalunya després del congrés del PSC

16.11.2011 | 07:30

El portaveu del Govern, Francesc Homs, no va descartar ahir la constitució d'un govern de concentració a Catalunya, una vegada que el PSC hagi recompost el seu lideratge després del seu congrés de desembre.
Després de la reunió del Govern, Homs va dir sentir-se "molt còmode" amb les propostes del candidat de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, entre les quals la idea de formar un govern de concentració a Espanya en cas que persisteixi l'alarmant situació de les finances espanyoles.
Preguntat per si li sembla viable traslladar la idea d'un govern d'unitat a Catalunya, incorporant a l'executiu que presideix Artur Mas formacions de l'oposició, Homs va evitar tancar qualsevol porta.
"És evident que no hi ha res descartable", va subratllar Homs, que a continuació va introduir una excepció per deixar clar que una hipòtesi com aquesta és difícilment materialitzable a curt termini.
"Avui, en el cas de Catalunya, costa molt d'imaginar, com a mínim fins que el principal partit de l'oposició (PSC) no hagi fet el procés intern que ha anunciat que faria", va afirmar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema