Els Mossos d'Esquadra van desallotjar ahir un habitatge situat al número 35 del carrer Mont-ral, al districte barceloní de Nou Barris, i van detenir les quatre persones que havien ocupat il·legalment l'immoble.

L'actuació dels agents es va produir arran de la trucada d'un veí de l'immoble, que va alertar a la policia catalana que quatre persones havien accedit a l'interior d'un habitatge.

Els agents van observar a la seva arribada a l'immoble que els ocupants estaven intentant connectar la llum de l'habitatge al cablejat exterior.

Els ocupants il·legals van intentar impedir el desallotjament col·locant matalassos i mobles a la porta de l'entrada de l'habitatge i, segons les fonts, van oferir en tot moment una "resistència activa" i fins i tot un d'ells va etzibar una puntada de peu a un dels agents.

Delicte d'ocupació

Els Mossos d'Esquadra van detenir les quatre persones que havien entrat i ocupat l'immoble del districte de Nou Barris per un delicte d'ocupació i immediatament van lliurar l'habitatge al seu propietari.