El conseller d'Interior, Felip Puig, va garantir ahir als "indignats", que preparen concentracions abans de les eleccions del 20-N, que podran exercir el seu dret a reunió i manifestació per expressar al carrer el seu descontentament sempre que respectin la llei i la legislació electoral. En aquest sentit, va dir que el procés electoral cal produir sense "cap limitació, ni per als partits, ni per als ciutadans ni per als polítics", sobretot el dia de reflexió i durant la jornada electoral, perquè els ciutadans puguin emetre el seu vot amb normalitat.

Nova concentració

El moviment 15-M pretén tornar a reunir "indignats" a la plaça de Catalunya a les 23.11 hores la nit de l'11 de novembre.

Puig va afirmar que els "indignats" poden estar segurs que podran manifestar la seva indignació, encara que va remarcar que a més del dret a reunió i manifestació durant la campanya també hi ha altres drets específics que fixen la legislació electoral. També va advertir que els Mossos actuaran amb "tota la fermesa" si hi ha persones que "s'emmascaren" en el col·lectiu d'indignats per actuar de forma violenta.