10 de novembre de 2011
10.11.2011
Donació de material

Els Bombers cedeixen 1.000 quilos de material a Colòmbia

Es tracta de roba i eines noves en perfecte estat operatiu que han estat substituïes per peces més modernes

10.11.2011 | 11:59

Un grup de Bombers de la Generalitat del parc de Gelida (Barcelona) viatja aquest dijous a Colòmbia per cedir gairebé 1.000 quilograms de material a bombers del departament d'Antioquia (Colòmbia).

Es tracta de roba i eines noves en perfecte estat operatiu, i que han quedat fora d'ús per als Bombers de la Generalitat perquè han estat renovades per altres més modernes.

L'estada s'allargarà 20 dies durant els que els bombers participants podran conèixer millor la zona i intercanviar mètodes de treball amb els membres de l'operatiu colombià.

Entre el material enviat destaquen 31 equips de protecció individual (EPI), que són l'equip bàsic i reglamentari de treball dels bombers en qualsevol sinistre i que inclou pantalons de protecció i jaqueta, sobrepantalons, botes, casc d'intervenció i guants especials.

A més, també lliuraran als bombers colombians roba i material necessari en incendis forestals, com més de 400 camises i 165 pantalons, 115 guants, 130 vambes i botes de muntanya i una vintena de cascos forestals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema