Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres in fraganti a l'autor d'onze robatoris amb violència a taxistes de Barcelona, la majoria dones, que utilitzava un ganivet de grans dimensions per amenaçar-los i endur-se'ls la recaptació. El detingut, que ha ingressat a la presó, és un jove de 24 anys de nacionalitat grega i amb domicili a Barcelona, Anastasios Nikolaos P., que no té antecedents policials i que sempre actuava de la mateixa manera, segons que la policia autonòmica.

El jove, que mantenia una presència i una actitud molt correctes, actuava a la nit i sempre agafava taxis a Ciutat Vella, al centre de Barcelona, per desplaçar-se fins a carrers poc transitats propers a la Via Augusta, en el districte de Sarrià-Sant Gervasi, on cometia els robatoris, on s'apoderava d'uns 200 euros cada vegada. Segons diverses fonts, en el moment de la detenció va intentar agredir amb un ganivet de grans dimensions un dels agents, pel que també se l'acusa d'un homicidi dolós en grau de temptativa.

La detenció es va fer dimecres passat, poc després d'assaltar a una taxista, gràcies a un grup d'agents de paisà que formaven part d'un dispositiu policial desplegat a la zona arran de les denúncies que s'havien presentat.