Aquest dissabte, les intenses pluges que han estat les protagonistes dels darrers dies donaran una breu treva i fins i tot, a la Catalunya Central es podrà gaudir d´alguns raigs de sol. A la resta del territori, però, el cel estarà ennuvolat.

Tot i el breu respir, les precipitacions faran presència a la zona Pirinenca i a la meitat est i extrem sud del país. En general, seran en forma de ruixats d´intensitat feble o moderada, tot i que a la zona de Girona les pluges poden ser localment fortes dissabte al migdia, segons informa el Servei Metereològic de Catalunya.

El vent bufarà del nord amb alguns cops forts al nord i sud del litoral al final del dia. I les temperatures màximes seran una mica inferiors a les d´aquests dies i es mouran entre els 13 i 18ºC.

Diumenge, però, tornen les pluges generalitzades al territori. Aquestes seran d'intensitat feble i moderada i s'acumularan quantitats minses o poc abundants en conjunt, si bé al Pirineu seran molt abundants (entre 50 mm i 100 mm) sobretot a la vessant nord.