La xarxa viària catalana pateix aquest dimecres al matí complicacions causades per la pluja. Una de les que més destaca és la que origina onze quilòmetres de cua a la carretera A-2, en sentit Barcelona, a Sant Feliu de Llobregat. La circulació amb retencions es registra des de dos quarts de vuit. També els accessos a les rondes de Barcelona registren retencions destacades. A la carretera B-10 hi ha dos punts complicats, el nus del Llobregat i el nus de la Trinitat, a l'enllaç amb la carretera C-58. A la B-20, de la seva banda, els punts conflictius són també al nus del Llobregat i al de la Trinitat, així com a l'enllaç amb aquesta carretera des de Santa Coloma de Gramenet.

Una altra carretera que registra retencions destacades és la B-23, tant a Esplugues de Llobregat, amb sis quilòmetres de circulació complicada, com a Sant Feliu de Llobregat, on les cues són de quatre quilòmetres.

Finalment la C-58 també té punts de dificultat. En sentit Barcelona ha calgut tallar un carril a Montcada i Reixac a causa d'una avaria. Això origina quatre quilòmetres i mig de circulació amb retencions. També a Montcada i Reixac, però en sentit Sabadell, hi ha dos quilòmetres més de circulació complicada.