Onze persones van resultar ferides la matinada de dilluns a dimarts després de precipitar-se des d'uns cinc metres d'altura en trencar-se una barana de vidre de l'aparcament del centre comercial Heron City, al districte de Nou Barris de Barcelona.

Els fets van passar cap a dos quarts d'una de la matinada, en l'accés a l'aparcament quan la barana de vidre va cedir per l'aglomeració de gent que esperava un autocar.

En esberlar-se la barana, una trentena de persones es van precipitar des d'una altura d'entre tres i cinc metres i van caure a la rampa d'accés de l'aparcament del centre comercial.

A causa de la caiguda, onze persones han hagut de ser traslladades a centres hospitalaris per les ferides sofertes. En un primer moment, l'Ajuntament va informar que un dels ferits havia estat traslladat en estat greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron, si bé una portaveu d'aquest centre ha assenyalat posteriorment a Efe que el seu estat no és de gravetat.

Es tracta d'una menor de 15 anys, que presentava un aparatós tall en una cama, del qual va ser intervinguda quirúrgicament. La jove encara continuava ahir al vespre ingressada a l'hospital amb pronòstic estable, de la mateixa manera que una altra jove de 16 anys, que seguia a l'àrea de traumatologia, on la van intervenir de diversos talls a la cara i a les cames.

Els equips del Sistema d'Emergències Mèdiques també van atendre al lloc dels fets diverses persones per contusions, mentre que altres ferits es van desplaçar pel seu propi peu a l'hospital de la Vall d'Hebron, on van ser atesos per contusions i talls.

Baralla prèvia

Els Mossos d'Esquadra i la ?Guàrdia Urbana van obrir una investigació per aclarir les circumstàncies de l'accident i per confirmar si, com sosté una testimoni, el succés va estar precedit per una baralla multitudinària.

Segons la testimoni Soledad Marín -una turista de Llorca que està allotjada en un hotel al costat de l'Heron City-, abans de ?l'accident s'estava produint una ?baralla entre prop de mig miler de joves que esperaven per pujar als ?autocars que van a una zona ?d'oci nocturn de Sant Cugat del Vallès.

Aquesta testimoni va explicar que havia sentit pànic en veure la baralla i que es va refugiar en el seu hotel, motiu pel qual no va veure el moment exacte de la caiguda.

La zona del costat de l'Heron City en què va ocórrer l'accident és davant de tres discoteques que han estat precintades en els últims mesos per diversos incidents i ?infraccions, fet pel qual molts dels seus clients habituals opten ara per desplaçar-se fins a una zona de carpes de Sant Cugat amb uns autocars que surten d'allà mateix.