Vilajuïga

Vilajuïga obre el Carnaval amb un sopar a càrrec dels Bordegassos

A l’àpat, que es fa dissabte al pavelló, li segueix un concert amb Band The Cool i Víctor Mata DJ

Imatge d’arxiu del Carnaval de Vilajuïga.

Imatge d’arxiu del Carnaval de Vilajuïga. / Emporda.info

Emporda.info

L’associació jove Bordegassos amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilajuïga obren la temporada del Carnaval al municipi de Vilajuïga.

Les actuacions comencen aquest cap de setmana i arrenquen dissabte dia 11 de febrer amb un sopar popular a càrrec de la mateixa entitat organitzadora, a dos quarts de deu del vespre al pavelló esportiu. El sopar inclou un pack d’entrepà, cervesa i combinat a preu de 7 euros, o bé, un pack entrepà amb un refresc a un cost de 4 euros. Després de fer un coixí a la panxa, la festa s’animarà a partir de dos quarts d’onze de la nit amb el concert de Band the Cool, que oferirà un repertori musical de versions per cantar i ballar. Tanmateix, la nit acabarà amb Victor Mata DJ.

{"pollEmbed":{"title":"T'agrada participar en les activitats del Carnaval?","id":"82718996"}}

L’activitat continuarà l’endemà diumenge, a partir de dos quarts de dues del migdia a la plaça 11 de setembre amb un dinar que podrà participar-hi tothom qui vulgui, comprant els tiquets corresponents. En aquest sentit, els preus tindran variacions en funció de l’edat i l’empadronament a la vila. D’aquesta manera, els empadronats pagaran 5 euros, els menors de 10 anys ho tindran gratuït, a excepció d’aquells que no estiguin empadronats que hauran d’abonar 5 euros i, finalment, els majors d’aquesta edat se’ls cobra el dinar a un cost de 8 euros. El dinar consta de fideuada i vi.

Els tiquets del sopar estaran a disposició a l’ajuntament i al centre cívic i els del dinar es trobaran a l’ajuntament del municipi.

Finalment, el Carnaval durà a terme el seu tancament de la mà de música amb DJ Tro Events, un grup de professionals qui gaudeixen d’una trajectòria de més de vint anys d’experiència en el sector musical de les discomòbils.