S’acosta un dels carnavals més esperats, després d’uns anys en què amb prou feines hi ha hagut oportunitat de disfressar-se i gaudir d'aquesta festivitat.

A causa de les restriccions pandèmiques, el Carnaval d'enguany s’augura especial. Molta gent ja té decidida la seva vestimenta, però n'hi ha d'altres que encara han de decidir-se.

L’actualitat sol ser un bon barem per calibrar quina és la millor disfressa, lluny dels clàssics de tota la vida.

La disfressa estrella

Però, quina serà la disfressa estrella d'aquest Carnaval? Sembla que el Benidorm Fest, per on van passar els candidats espanyols al festival d’Eurovisió, és un bon filó pel que fa a idees de disfresses. I entre tots els participants que van passar pel festival, les Tanxugueiras són les triomfadores.

Entre altres coses, perquè disfressar-se d’Aída, Sabela i Olaia és fàcil i senzill. Roba negra –tots tenim a casa uns pantalons, faldilla i jersei o camisa d’aquest color– i, si són camisa d’encaix i faldilla negra, com elles, encara millor. I adorns daurats: arracades i collars d’or, com més grans, millor. A més de tota mena de corones o "peinetas" d’aquest color.

El més complicat és el maquillatge, perquè es necessita traça: amb un "eyeliner" negre, pa d’or i una mica de gràcia es pot aconseguir el ‘look’ de les ‘pandereteiras’.

I pel que fa al pentinat, el més fàcil és imitar la trena d’Aída Tarrío, ja sigui amb cabells naturals o amb una extensió. I així podreu ballar al ritme de la cançó Terra movent-la per totes les festes.