25 de febrer de 2020
25.02.2020
L'Armentera/Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador i l'Armentera tornen a fer el ple i viuen un gran Carnestoltes

Unes 2.500 persones degustaren l'arrossada de Sant Pere en un nou espai, al pàrquing de les escoles

25.02.2020 | 09:27
Més de 60 voluntaris van participar a l'arrossada de Sant Pere

El bon temps va ser un dels millors aliats del Carnaval. Això, evidentment, es va traduir amb riuades de gent als carrers ja fos disfressats o a punt per gaudir veient als altres desfilar. Així va ser també a l'Armentera i Sant Pere Pescador, on els veïns i coneguts van sumar-se a la seva festa particular.

A Sant Pere Pescador un dels moments clau va ser, diumenge, amb l'arrossada popular. Enguany, la tradició arribava als 45 anys. Una de les novetats era el canvi d'ubicació, al pàrquing de les escoles, a l'altre costat del pont, ja que el parc del Riu, on es fa habitualment, encara patia els efectes del Gloria. Segons explica Violant Vila, membre de la junta dels Pencaires de Carnestoltes, ens organitzador, «vam tenir sort que no fes vent». Així, al pàrquing de les escoles, que l'Ajuntament va aplanar convenientment per fer possible la festa, s'hi van aplegar unes 2.500 persones a degustar una suculenta arrossada feta en deu paelles de grans dimensions, gràcies a l'esforç d'una seixantena de voluntaris, entre ells la brigada de l'Ajuntament.

La rua de l'Armentera va estar molt animada. Foto: Andrea Bolcato


D'altra banda, a l'Armentera la festa de Carnestoltes també va ser destacable. La rua infantil de dissabte va aconseguir un color molt especial. Encapçalada pel grup de percussió Els Tamborian's, que van animar molt els participants, aquest va ser un bon preludi del Carnestoltes. Un dels actes també tradicionals va ser l'endemà diumenge. Es tracta, com no, del repartiment de la Sopa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook