A Cadaqués, la festa de Carnaval dona el tret de sortida el diumenge 23 de febrer i es manté el dilluns i el dimarts, ja que «són els dies propis de Carnaval a Cadaqués», com senyala la regidora de Festes de l'Ajuntament, Airy Rodríguez. La festa començarà amb la tercera edició de la passada nocturna de disfresses (va començar a fer-se l'any 2018), que tindrà lloc diumenge a partir de les set de la tarda, a l'entrada del municipi. Després, al pavelló, hi haurà música a càrrec de l'Orquestra Montecarlo i es farà l'entrega de premis a la Millor Disfressa. «Tornem a realitzar el Carnaval al pavelló, després que l'any passat es fes en una carpa a causa de les obres», explica la regidora.

L'endemà, a partir de les sis de la tarda és el torn dels més menuts amb el seu carnaval infantil animat, «com sempre», per l'orquestra Boogie Woogie.

El tercer i darrer dia, dimarts 25, començarà la passada de Carnaval a les tres de la tarda, a l'entrada del poble, i comptarà amb l'actuació de la Murga. Seguidament, es donarà el premi a la Millor Carrossa. A partir de les sis de la tarda, al pavelló municipal hi haurà música i ball non stop amb l'orquestra La Privada i Tapeo Sound System. Des del consistori informen que al recinte també es trobarà un servei de Foodtrucks.

VI Carnaval de la gent gran

Un cop passat el Carnaval organitzat per l'Ajuntament, el dissabte 29, a partir de les cinc de la tarda, la tercera edat del poble fa la seva festa de Carnestoltes al Casal de Gent Gran Art i Joia. Un acte exclusiu per a socis i sòcies del casal que celebra la seva sisena edició.