Aquest dissabte 22 de febrer, Sant Llorenç de la Muga es mobilitzarà amb motiu de la celebració del seu Carnaval. La festa començarà a les cinc de la tarda davant de la Societat la Fraternitat. Des d'aquest punt de trobada, s'iniciarà una rua per diversos carrers del poble, amb el destí final del parc de Vallmuga, on es farà una xocolatada popular amb tots els participants a les sis de la tarda. En haver-la acabat, es farà tot el camí de la cercavila, però a la inversa.

L'última part de la festa, i també la més esperada, començarà a partir de les set de la tarda a la Societat. El grup Xaranga Bufa Tramuntana tocarà música en directe mentre s'organitza una desfilada de disfresses tot i que, per qui ho prefereixi, també hi ha l'opció de fer una sessió de jocs de cucanyes a la Plaça.

Més tard, a les nou del vespre, es farà un sopar popular de pa amb tomata, botifarra o pinxo i vins i refrescos. L'última activitat del Carnaval començarà a dos quarts d'onze de la nit, amb la Festa de Disfresses a càrrec del DJ Funciu.