Aquest dilluns s'ha presentat el Cartell del Carnaval 2020 de Castelló d'Empúries, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de febrer i 1 de març.

L'alumna de l'Institut de Castelló d'Empúries Laia Garcia ha estat la guanyadora del concurs de cartells de Carnaval que donarà la imatge a la festa. Ja fa anys que el cartell de Carnaval és escollit a través d'un concurs entre els i les alumnes dels Instituts de secundària del municipi. Si bé en edicions anteriors el concurs es portava a terme entre els alumnes de primer d'ESO aquest any han estat els de tercer els que hi han participat. En total es van presentar més de 100 propostes entre les que també s'han seleccionat dos treballs finalistes obres de Narcís Andrei de l'INS d'Empuriabrava i Paula Reyes de l'INS de Castelló.

Aquest dilluns, l'alcalde, Salvi Güell, i la regidora d'ensenyament, Anna Massot, han fet una recepció a la sala Gòtica als autors i autores dels cartells seleccionats que han vingut acompanyats de familiars i professors i s'ha aprofitat per fer-los entrega d'un petit obsequi.

Anna Massot ha volgut destacar la qualitat de les propostes dels i les alumnes i ha manifestat que s'exposaran tots els treballs presentats a la Sala Polivalent per tal que serveixin de decoració durant els dies del Carnaval.

També han volgut recordar que ja estan obertes les inscripcions, fins el 21 de febrer, per a totes les persones i colles que vulguin participar en les desfilades, la xocolatada o el dinar de Carnaval.