Unes prediccions de Nostradamus sentencien Espanya a partir de l'any 2026

Han aparegut unes noves interpretacions on la Península Ibèrica en surt mal parada

Nostradamus

Nostradamus / PIXABAY

Bruna Segura

Durant les últimes setmanes s'està fent molt d'èmfasi a les prediccions de Nostradamus, però, sabem qui és Nostradamus?

Michel Nostradamus era un farmacèutic i astròleg francès amb arrels jueves, tot i que, la seva família es va convertir al catolicisme abans que ell nasqués. Nostradamus es va donar a conèixer més enllà del seu territori gràcies al seu llibre Les Prophéties (Les Profecies) publicat per primera vegada el 1555. Aquesta obra estava formada per 353 poemes de quatre versos molt enigmàtics que anunciaven suposats fets que tindrien lloc a França i a la resta d'Europa. Posteriorment va reeditar les seves profecies i els poemes van arribar fins als 942, agrupats per segles, 10 en total.

Michel Nostradamus era considerat endeví i les seves prediccions ja fa molts i molts anys que hi ha qui les utilitza per fer prediccions més properes o llunyanes segons el context amb les quals s'analitzen. Entendre el llibre que va escriure és molt difícil pel llenguatge críptic, a part de les moltes metàfores que fa servir, i per tant, paradoxalment, és molt "senzill" poder fer suposades prediccions o trobar-hi coincidències amb fets històrics posteriors.

Tot va començar el 1559, quan va morir el rei Enric II durant un torneig, esdeveniment que Nostradamus hauria pronosticat. I des d'aleshores hi ha molts exemples més: hi ha qui diu que als escrits del francès ja s'hi va deixar escrit l'assassinat de John F.Kennedyla destrucció de les Torres Bessones de Nova York, les guerres mundials o la mort d'Isabel II.

La nova predicció que fa Nostradamus pel 2026 a Espanya

Així, pel que fa al futur d'Espanya, segons els experts en Nostradamus apunten que aquest va deixar escrit que hi haurà tres eclipsis, un el 12 d'agost de 2026, un altre el 2 d'agost de 2027 i el tercer pronosticat pel 26 de gener de 2028. L'eclipsi del 2026 serà molt semblant al que es va produir l'any 666 dC, una data amb clares connotacions apocalíptiques. La suposada profecia pel pròxim 2026 és que hi haurà una guerra entre Espanya i el Nord d'Àfrica, una guerra entre musulmans europeus, la qual, ja fa molts i molts anys s'ha deixat veure entre línies per algunes confrontacions entre ambdues "religions".

Nostradamus

Nostradamus

Alguns experts han associat aquesta guerra a l'augment d'organitzacions terroristes en els últims anys provinents de persones d'origen musulmà o seguidors de la seva religióISIS o el DAESH són dues de les diverses organitzacions terroristes que es poden trobar arreu del món, les quals han atacat amb més èmfasi la zona europea durant els últims anys.

Tot i la teoria bèl·lica, també hi ha persones que associen la profecia amb el clima i creuen que durant els pròxims cinc anys, aniran apareixent problemes climàtics derivats de la climatologia del Nord d'Àfrica i que provocarà la desertificació de l'Espanya, un fenomen cada vegada més estès a la península.

ADVER