Crítiques a Ana Obregón després de ser mare per gestació subrogada als 68 anys: «Comprar un nadó és sinistre»

L’exclusiva d’‘¡Hola!’ amb les fotos de la presentadora sortint en cadira de rodes d’un hospital de Miami amb la nadó en braços ha suscitat una infinitat de reaccions a les xarxes

Ana Obregón.

Ana Obregón. / EPC

Laura Estirado

Als seus 68 anys, Ana Obregón ha sigut mare de nou mitjançant gestació subrogada. La revista ‘¡Hola!’ ha sorprès aquest dimecres amb l’exclusiva en portada i un ampli reportatge sobre l’actriu i el seu secret més ben guardat –només sabien del procés les seves germanes Amalia i Celia, dos dels seus grans pilars, i el seu ex Alessandro Lequio–, la seva filla, nascuda d’un ventre de lloguer el 20 de març passat. L’embaràs de la nadó, de la qual encara no es coneix el nom, es va produir el juny del 2022, el mateix mes en què Aless hauria complert 30 anys.

Les fotos de l’actriu i presentadora, sortint del Memorial Regional Hospital de Miami en cadira de rodes amb un cartell que posa ‘Mother baby chariot’ (carro per a mare i nadó), desbordant de felicitat amb la nadó en braços han causat estupor a les xarxes. Alguns critiquen que amb aquesta edat es converteixi en mare, però la majoria que hagi pagat a «una dona desesperada» per poder tenir la seva filla en braços.

Protocol de l’hospital

Tot i que és el protocol d’aquest centre mèdic l’ús de la cadira de rodes, per assegurar-se que tant la mare com el nounat abandonen les seves instal·lacions en perfecte estat, molts han considerat una burla que Obregón hagi escenificat així la seva sortida, ja que ella no ha donat a llum.

Aquestes són algunes reaccions recopilades a Twitter: