04 de abril de 2021
04.04.2021
L'Empordà

Així són les vistes d'un obrer de la construcció en un gratacel de la ciutat de Nova York

L'home, s'ha fet popular a Internet gràcies a les increïbles imatges que grava mentre realitza un treball en algun gratacel de la ciutat

04.04.2021 | 17:21
Captura del vídeo de Marvin Calju

Una jornada laboral normal per a un obrer de la construcció a Nova York és comptar amb la possibilitat d'haver de pujar a una grua a més de l'altura d'un dels seus gratacels i aguantar el tipus sense sucumbir al vertigen.

Marvin Calju, de quaranta-quatre anys, és obrer de la construcció i usuari actiu de TikTok, xarxa social on comparteix una part del seu treball que el fa una mica especial: les impressionants vistes de la ciutat de Nova York.

L'home s'ha fet popular a Internet gràcies a les increïbles imatges que grava mentre realitza un treball en algun gratacels de la ciutat.

Els vídeos de Marvin ofereixen una perspectiva única de la ciutat i han obtingut milions de visites en TikTok, on els comparteix i on li agrada complaure el seu públic saludant cada vegada que pot.

No obstant això i tot i que les altures formen part del seu suport de vida, Marvin diu que encara no s'ha acostumat a elles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook