Un caçador furtiu que presumptament estava caçant rinoceronts al parc Kruger de Sud-àfrica ha mort aquesta setmana presumiblement per l'acció d'un elefant i les seves restes van ser posteriorment devorades per lleons, abans de ser recuperats pels guàrdies del parc.

Parcs Nacionals Sud-africans ha publicat un comunicat en què explica que la família de la víctima va ser informada del que ha passat per companys del mort que li van explicar que "el va matar un elefant" dimarts passat.

Va ser aleshores que la família va informar la policia. Diversos agents van formar un grup de recerca, tot i que no va ser fins dijous al matí quan van trobar les restes gràcies a la informació dels còmplices de la víctima, detinguts dimecres.

"Els indicis apunten que una manada de lleons va devorar les restes deixant només la calavera i un parell de pantalons", explica Parcs Nacionals Sud-africans.

El director gerent del Parc Nacional Kruger, Glenn Phillips, ha transmès el seu condol a la família de la víctima. "Entrar il·legalment i a peu al Parc Nacional Kruger no és molt intel·ligent. Hi ha molts perills i aquest incident n'és la prova", ha explicat Phillips. "És molt trist veure a les filles plorant al seu pare i encara pitjor haver pogut recuperar tan poc de les seves restes", ha afegit.

Els quatre còmplices de la víctima estan detinguts i "compareixeran davant un tribunal quan procedeixi", ha explicat Parcs Nacionals Sud-africans.