Les xarxes socials s'han convertit en els darrers anys en l'espai per excel·lència per iniciar extensos debats de qualsevol temàtica, però també en un lloc de curiositats on es poden descobrir trucs molt útils per aplicar en el dia a dia.

És el cas de l'últim vídeo que s'ha convertit en viral i que acumula milions de visualitzacions a tot el món, i diversos usuaris han confessat que ja l'han posat en pràctica. Es tracta, ni més ni menys, de la curiosa i innovadora tècnica que realitza un usuari per pelar i tallar una pinya.

Un dels problemes que presenta aquesta fruita per a moltes persones és el com tallar-la sense acabar lesionat. Un usuari de Twitter sembla haver trobat la clau amb un nou mètode en què aconsegueix menjar-se la pinya d'una forma senzilla, i sense desfer-la. El secret és anar traient amb cura els trossos de la fruita, tal com es mostra en aquest vídeo.

Són molts els usuaris que estan experimentant la innovadora manera de menjar pinya, però els resultats no són sempre els mateixos. Alguns manifesten que no són capaços d'aconseguir un tros amb la facilitat que es mostra en la gran majoria dels vídeos. La causa és que hi ha un petit truc que aquells amants de la pinya que vulguin gaudir d'aquesta fruita d'aquesta manera tan cridanera. La idea és que la pinya hi hagi madurat prou. Si està en perfectes condicions, no hi haurà cap problema en començar a gaudir d'aquest aliment sense haver de tallar-la i pelar-la sencera, barallant-se amb el ganivet.

La fruita és un aliment perfecte per perdre greix i pes. A més, consumir fruites de forma moderada i molts vegetals també ens ajuda amb malalties cròniques, Alzheimer, pressió alta, colesterol alt, malalties del cor, ansietat, depressió, Parkinson, degeneració macular, i molts tipus de càncer. Els metges asseguren que, si les persones consumissin major quantitat de fruites i verdures, tindrien menys malalties