La fotografia d'un mussol camuflat en un arbre s'ha fet viral a les xarxes socials a manera de repte visual. El repte consisteix precisament en intentar localitzar el mussol en el que a simple vista sembla un tronc d'arbre. L'excel·lent capacitat de camuflatge de l'animal és el que podia fer pensar a molts usuaris que era literalment "impossible de trobar".

L'artífex d'aquesta fotografia es diu Paul Beech, carter i fotògraf aficionat britànic, de 55 anys. Era l'estiu de l'any passat quan Paul va publicar el seu material fotogràfic a prop de casa seva a Macclesfield, una localitat del centre d'Anglaterra, i va tenir l'oportunitat de retratar un esmunyedís exemplar de mussol posat en un arbre.

A l'home li va costar esforç i temps immortalitzar l'animal, precisament per la seva capacitat de camuflatge. Cada vegada que Beech desviava la mirada, l'animal ja s'havia mogut de lloc i calia tornar a localitzar-lo i començar de nou.

Finament ho va aconseguir i la fotografia es va compartir a les xarxes socials recentment, on els usuaris l'han viralitzat a manera de desafiament visual. Una cosa que el mateix Paul Beech mai va imaginar que podria passar. Un usuari, finalment, va resoldre aquest repte visual.