Amb molta indignació i amb un gran ensurt van viure aquest migdia dos ciclistes un succés protagonitzat per un camioner a Pontevedra. Els fets van acabar amb un dels joves a l'Hospital després de rebre tres cops de martell, un d'ells al cap, que afortunadament no li va provocar grans danys perquè portava el casc posat. Els altres dos els va rebre a la zona de les espatlles i els braços.

Tot va succeir quan el camió va superar als ciclistes "de manera temerària", segons un dels ciclistes. "És una carretera vella i en aquesta zona hi ha molts sots i un gos d'uns okupes que normalment està deslligat i que es llança a qui passa, així que entre això i el camió a tota velocitat i sense mantenir la distància de seguretat, vam témer per les nostres vides".

El seu enuig amb el conductor va ser tal que, en veure perillar les seves vides, van decidir recriminar-li quan aquest es va aturar. "Vam anar a la cabina del camió i li vam dir si estava boig, llavors vam veure que s'ajupia per agafar alguna cosa i va sortir amb un martell a la mà", ha recordat.

A partir d'aquí tot va succeir molt ràpidament: cops a les bicicletes, cops de martell. Els dos ciclistes presentaran denúncia pels fets. Al lloc es van presentar agents de la Policia Local i la Nacional. El conductor està sent investigat.