Una dona de Anthem, Arizona, es va lliurar de la dolorosa picada d'una serp de cascavell perquè el seu gos, un cadell de Golden Retriever, es va interposar entre ella i el rèptil. L'animal va ser el que es va emportar la pitjor part: la serp va aconseguir atrapar-lo i clavar-li el seu ullal al morro.

Paula Godwin va decidir el matí de diumenge portar el seu gos Todd a passejar per un sender al mig de la natura per aprofitar el bon clima. El que no es va imaginar va ser que una serp cascavell s'anava a creuar pel seu camí i, menys encara, que anava a atacar-la.

Els esdeveniments van succeir ràpid i, sense temps a reaccionar. Godwin va veure com el cadell va saltar per protegir-la de la picada amb tan mala sort que el va mossegar a ell. Todd va començar a cridar de dolor i als pocs minuts de l'incident Paula el va portar al veterinari.

La bona notícia és que, tot i les impactants fotografies del que li va passar a Todd a la cara com a conseqüència de la mossegada, s'està recuperant bé amb el tractament que està rebent.

La mossegada d'una serp cascavell poques vegades resulteu fatídica en humans adults, però, el seu verí pot resultar molt dolorós i ocasionar visió borrosa, entumiment de la zona afectada, dolor i dificultat per respirar.