L'Ajuntament de Sevilla ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies al voltant del rodatge d'escenes, segons sembla, d'una pel·lícula o fotos eròtiques, protagonitzada per dues dones que van realitzar l'enregistrament dissabte a Puerta de Jerez, en ple centre de la capital i a plena llum del dia.

Fonts municipals han dit a Efe que la investigació va començar el dissabte quan es van detectar les primeres imatges que circulaven en les xarxes socials, gravades sense cap autorització.

L'objectiu és localitzar les persones que participen en les imatges per denunciar-les d'acord amb la llei, amb el matís que "la seva conducta pot ser més greu en cas de constatar-se la presència de menors en l'entorn".

Fins ara s'ha localitzat al titular d'un cotxe de cavalls emprat per al rodatge o presa d'imatges per comprovar quina informació pot aportar, tot i que les fonts han aclarit que s'investiga als responsables de la gravació.

Segons les indagacions que s'han realitzat fins ara, tot apunta a una pràctica que s'ha registrat en algunes ciutats europees de fer fotos o vídeos de nus en zones simbòliques de ciutats.