La pàgina de Facebook Baby Bumps ha publicat un vídeo de dos nens petits que ha tingut ja més de 17 milions de reproduccions en menys de dos dies. Sens dubte et traurà un enorme somriure. És un vídeo semblant al d'aquells dos germans bessons que es van escapar dels seus bressols per jugar a l'habitació, però amb una diferència: en aquesta ocasió, el germà gran és qui idea la 'fugida' del seu germà petit i qui col·labora activament. Dues càmeres de seguretat de la cambra del petit ho van gravar tot.

Nadó a la fuga, la gesta de dos germans

Comença amb imatges del nadó balbucejant per cridar l'atenció i que el treguin de la seva petita 'presó'. En sentir-ho, el seu germà gran entra a l'habitació i encén la llum. En veure al seu germanet, s'apiada d'ell i l'ajuda a escapar.

Ràpidament va idear un pla de fuga: ficar-se dins del bressol amb una cadira per ajudar a saltar els barrots. Amb tot preparat, surt del bressol i anima al seu germanet a fer el mateix: "Fes això! Pots fer-ho! Salta cap a mi, Finn!" deia el cervell de l'operació.

Com no pot ser d'altra manera, tots dos ho van celebrar: "Ho has fet, Finn!" va lloar el major mentre abraçava al seu germà. Això sí que és amor fraternal.