Youtube, la plataforma de vídeos més coneguda del món, és un lloc en el qual de vegades els filtres no funcionen correctament. No només els informàtics, els ètics per part dels que pugen els vídeos deixen, en algunes ocasions, molt a desitjar. A Espanya es van popularitzar en els últims temps diversos casos vergonyosos, com el '' cara anxova '' o el d'aquell tipus lamentable que li donava galetes farcides de pasta de dents a vagabunds.

Ara, han estat uns pares que han jugat amb bromes pesades amb els seus fills. I els ha sortit car. Mike i Heather Martin, un matrimoni nord-americà, han perdut la custòdia de dos dels seus cinc fills després de pujar diversos vídeos al canal '' DaddyOFive '' rient-se de les bromes que els feien als petits. En alguns casos, els nens acabaven plorant o autolesionant-se de la impotència.

Els pares han publicat un nou vídeo en el qual apareixen, aparentment, penedits per l'actitud que han tingut amb els seus fills. Demanen perdó als que hagin pogut sentir-se ofès pel material i afirmen que els seus fills són feliços i normals fora de les càmeres. També han negat que els nens hagin patit atacs físics o psicològics.

El món d'Internet és impredictible.