El malagueny Pablo Ráez, símbol de les donacions de medul·la en protagonitzar una campanya de conscienciació a les xarxes socials, hauria complert aquest dimecres 26 de abril 21 anys. Així hauria estat si la leucèmia no li hagués arrabassat la vida el passat 25 de febrer, després d'una admirable lluita sostinguda durant mesos. Un temps en el qual ell sempre va creure en la seva recuperació.

En un dia tan especial com avui, i com no podria ser d'una altra manera, la seva parella Andrea Rodríguez l'ha recordat i ha publicat a les xarxes socials un missatge molt commovedor.

En ell, Andrea recorda que aquest dia també és el dia de la seva ciutat natal, Màlaga. Una ciutat que "t'ha concedit la medalla d'or de la província i t'ha nomenat fill predilecte", diu Andrea.

Andrea no pot amagar la pena d'haver perdut a Pablo, i admet que "és sa i normal dir que sento tristesa perquè amb tu tot seria millor, perquè és molt gran la teva absència".

Però ella també és practicant del "sempre fort" que tan famós va fer el seu xicot, i aviat recorda que la vida continua: "Has deixat moltes raons per les quals seguir i estimar la vida, de manera que només el temps ho curarà, de moment només queda caminar ".