La història de 'la noia del tramvia', coneguda ja per la gran majoria de murcians, continua. Des d'aquest dijous circula per les xarxes socials una resposta de la suposada jove a la qual busca Sergio Moreno des de les festes murcianes del Bando de l'Horta.

Sota el títol 'Jo sóc la noia del tramvia', l'escrit, que ja s'està fent viral, narra com va viure ella aquesta trobada amb el jove al tramvia. "Només volia arribar a casa per dormir després de les festes. Estava esgotada", explica.

La suposada noia afirma que no li va estranyar que un desconegut la mirés perquè és una cosa que li passa a moltes dones però que va arribar a sentir-se en risc: "No deixaves de mirar-me, i això espanta".

"Quan et mirava, et desafiava. Vaig sentir alleujament quan vaig veure que anaves a baixar-te", afegeix l'escrit.

De tractar-se de la veritable 'noia del tramvia', deixa clar que a ella no li va agradar que el jove li fes senyals perquè l'acompanyés: "Estàs boig? Et vaig ignorar. Et vaig rebutjar. Què esperaves?".

Tampoc li hauria semblat bé que Sergio hagi fet declaracions als mitjans de comunicació i no deixi de buscar-la. "Com creus que em fa sentir llegir la teva entrevista als diaris? Creus que un desconegut sap com fer-me feliç? ¿Quina classe d'amor malalt és aquest?".

El text conclou afirmant que la carta amb la qual va empaperar Sergio Moreno és més una declaració d'assetjament que d'amor. "Si de veritat vols treure'm un somriure, deixa de buscar-me. Deixa'm. No insisteixis més", són les últimes paraules.

La carta bé podria tractar-se de la resposta de 'la noia del tramvia' o d'algun col·lectiu feminista, ja que Sergio Moreno ha rebut nombroses crítiques que el titllen de assetjador.