Mazzi Dumato era un multimilionari que va canviar completament després de passar per la presó. L'experiència que va viure el va portar a deixar la vida de luxe i plaers que portava per dedicar-se a ajudar els malalts de càncer.

Dumato era un exitós home de negocis de 38 anys aficionat als cotxes d'alta gamma, segons explica el diari britànic 'Mirror'. "Em vaig comprar un Ferrari i vaig creure que havia aconseguit tot el que buscava. Vaig començar a anar a moltes festes i dues setmanes després vaig tenir un accident on diversos cotxes van quedar uns sobre dels altres. Em vaig quedar adormit i vaig acabar sota d'un camió".

A causa d'aquest sinistre va acabar a la presó, on va coincidir amb el pare d'un vell amic. "Era un important home de negocis a Dubai i recordo que l'admirava molt perquè tenia cinc cotxes", relata. Aquest home va tenir cura d'ell a la presó i llavors es va adonar que allà era un més i que tot el que havia aconseguit a la vida no l'havia fet feliç.

Després de sortir de presó es va dedicar a viatjar i a Brasil va conèixer a Milena, una dona que havia estat volutaria al Congo i que patia càncer de mama. Milena es va convertir en la seva esposa i va fer que prengués una important decisió: donar tota la seva fortuna -uns 2,8 millons d'euros- a la lluita contra el càncer.

Ara, Dumato i la seva dona, ja curada de la malaltia, es dediquen a ajudar a malalts de càncer i a construir centres que presten assistència gratuïta a aquests pacients