Loteria de Catalunya estrena a partir d'aquest dilluns, 3 d'abril, la campanya publicitària de la Grossa de Sant Jordi, que basa el concepte creatiu en la paròdia de l'ideal romàntic i planteja amb un to irònic la "ràbia" que pot arribar a fer una parella enamorada i, a més, rica perquè li ha tocat la Grossa.

El lema: "compreu vosaltres també la Grossa, no fos cas que els toqui a ells" reforça el missatge iniciat en la campanya de cap d'any, que centrava l'atenció en la proximitat com un factor guanyador i advertia del risc que resulti guanyador algú que tens molt a prop, en aquest cas, els enamorats, els protagonistes dels regals, la rosa i el llibre i, a partir d'aquest any, també de la Grossa de Sant Jordi. L'espot es pot veure íntegrament a la pàgina web de Loteria de Catalunya i a Facebook.

Possibilitat d'escollir els números preferits

Possibilitat d'escollir els números preferits

Com a les edicions de La Grossa de Cap d'Any, aquest nou producte es pot adquirir en qualsevol dels 2.100 punts de venda que comercialitzen Loteria de Catalunya, com són principalment quioscos, bars, estancs i llibreries. Tal i com ja va succeir en la passada edició de La Grossa de Cap d'Any, els usuaris podran demanar els seus números preferits a qualsevol d'aquests establiments, dotats d'un terminal que imprimirà al moment el bitllet amb el número escollit.

La Grossa de Sant Jordi també es pot adquirir a una xarxa de distribució complementària, formada per cadenes de supermercats com Bonpreu, Carrefour, Caprabo, Sorli i El Corte Inglés, i estacions de servei com Repsol, Petrocat i Cepsa, entre d'altres. També tindran la possibilitat de comprar els números online, a través del web.

Sorteig el 27 d'abril

Sorteig el 27 d'abril

El sorteig de La Grossa de Sant Jordi se celebrarà el proper 27 d'abril, coincidint amb el 30è aniversari de Loteria de Catalunya. El nou producte, que repeteix l'estructura de premis de La Grossa de Cap d'Any, té una tirada de 12 milions d'euros, 10 milions en paper i 2 milions en suport virtual (a través del terminal i per la compra on line). En total s'han posat a la venda 80.000 números, a un preu de 5 euros el bitllet.

Hi haurà 5 grans premis. El primer estarà valorat en 20.000€ per euro jugat, és a dir, 100.000€ per cada bitllet de 5€. El segon premi atorgarà 6.500€ per euro jugat (32.500€ per bitllet de 5€); el tercer, 3.000€ per euro jugat (15.000€ per bitllet de 5€); el quart donarà 1.000€ per euro jugat (5.000€ per bitllet de 5€), i el cinquè, 500€ per euro jugat (2.500€ per bitllet de 5€).

Les quatre cares de la Grossa

Les quatre cares de la Grossa

El bitllet de La Grossa de Sant Jordi 2017 és un col·leccionable de 4 bitllets amb imatges que incorporen llibres i roses, elements característics de la festivitat de Sant Jordi.

Elements promocionals

Elements promocionals

Per promocionar la Grossa de Sant Jordi, Loteria de Catalunya regala punts de llibre, un element molt vinculat a Sant Jordi. Aquests elements de marxandatge es trobaran a tots els punt de venda de la Grossa.