El videojoc de 'La La Land' en 8-Bits ja és una realitat ... en certa manera. 8-Bit Cinema ha creat una versió animada del musical, i encara que no és interactiva, és molt fidel a la pel·lícula.

Igual que el film de Damien Chazelle, que compta amb 14 nominacions als Oscars, el joc té diversos nivells que estan representats per les diferents estacions en què succeeix la trama. Així, el joc comença a l'hivern, quan Mia (Emma Stone) fracassa en diverses audicions i decideix anar a un bar. Allà es troba amb Sebastian (Ryan Gosling), que està tocant el piano.

A mesura que els protagonistes es van enfrontant a diferents situacions, aquests tenen l'opció de complir els seus somnis o bé pagar les factures. Mitjançant petits requadres amb diverses opcions queden reflectides els dubtes dels personatges, i fins i tot mostra com podries jugar a tocar el piano com Seb.

També es reflecteixen les opcions que tenen tant Mia com Seb: seguir junts o perseguir els seus somnis com a actriu o bé fundant un club de jazz. Tot i que el vídeo mostra les possibilitats a què s'enfronten, el resultat és el mateix que en la pel·lícula.