12 de desembre de 2016
12.12.2016

Granier atribueix la presència de rates en un establiment a un error humà

La companyia al·lega que es va trencar el protocol de salt alimentària però insisteix que es tracta d'un fet aïllat

12.12.2016 | 20:29
Imatge dels rosegadors captada per un vianant en una de les botigues de la cadena.

La cadena de forns Granier ha atribuït a un "error humà" la presència de diverses rates dins del taulell de l'establiment que té al número 379 del carrer Alcalà de Madrid.

En un comunicat, la cadena reacciona així a la difusió d'unes imatges gravades quan l'establiment ja estava tancat al públic en les quals es veu diverses rates en un taulell en el qual hi havia entrepans, una denúncia ciutadana que va portar a la policia a precintar l'establiment el passat 9 de desembre.

Granier "confirma" en la nota que el succés "va tenir lloc a causa d'un error humà, ja que es va trencar el protocol de salut alimentària", encara que insisteix que es tracta d'un "fet aïllat".

"El procés d'investigació interna ha detectat que aquella nit es van deixar els llums encesos, el producte exposat en vitrina i la porta semioberta", comenta la cadena, que afegeix que el procés d'investigació intern continua fins a saber "el motiu d'aquesta errada en el protocol".

També la cadena es mostra "consternada" pel que ha passat i avança que farà "una intervenció rotunda de manera immediata a l'establiment" per procedir a renovar-lo completament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

Enllaços recomanats: Premis cinema