El marbellí Pau Ráez ha rebut avui a l'Hospital Regional Carlos Haya de Màlaga una infusió de cèl·lules mare per tractar la seva leucèmia que prové d'una noia americana que va donar medul·la òssia, després de la campanya que el jove havia mantingut en les xarxes socials i que va esdevenir viral.

El procés s'ha dut a terme aquest matí, segons han informat fonts sanitàries, i es produeix després d'haver finalitzat a començaments d'aquesta setmana quatre sessions de quimioteràpia.

Durant la setmana, Pablo Ráez va mostrar a través d'un vídeo en el seu compte d'Instagram la cambra d'aïllament en què ha estat aquests dies i va agrair als seus seguidors "els missatges de suport", així com "l'escalfor" que rep per part d'aquests.

Pau Ráez, al qui van diagnosticar leucèmia quan tenia 18 anys i que va realitzar una campanya a les xarxes socials per aconseguir el milió de donants de medul·la òssia, va finalitzar la seva última aparició fins a la data a Instagram amb el lema al qual sol recórrer: "Mai et rendeixis i sempre fort".

El malagueny havia reconegut fa dies sentir "por" per trobar-se de nou "més 'quimios' molt fortes, més medicaments, un aïllament a les cambres de trasplantament" i a la "incertesa" de no saber quant de temps estarà en elles ni si hi haurà rebuig al trasplantament.