Andrea Adams, una dona resident de la localitat de Hood County, Texas (Estats Units) es va quedar sense aigua al trencar-se una canonada a prop de casa dimarts passat. Quan va ser al lloc de l'avaria per esbrinar el que passava, es va trobar amb un lampista contractat per l'ajuntament intentant arreglar la canonada danyada.

En arribar al lloc de l'avaria, es va trobar amb que el treballador, Jimmy Cox, de 23 anys, estava mig submergit tractant de solucionar el problema. Veient la dedicació pel seu treball, Andrea va treure el telèfon mòbil i va fer una foto a l'home per publicar-la en el seu compte de Facebook. La impactant imatge s'ha compartit milers de vegades a Facebook i a Twitter.

El mitjà local de notícies WFAA va recollir les declaracions dels dos protagonistes: "Quan vaig arribar allà, el noi estava mig submergit aquí" va dir l'Andrea. Jimmy Cox va treure ferro a l'assumpte i va declarar: "En aquest treball la gent ho fa molt". Es faci molt o no, Jimmy té molt de mèrit, no creieu?