Un gos enfurismat va atacar a 23 persones, entre elles un nen de sis anys i un ancià de 75, abans de ser abatut per la policia en una localitat del centre de la Xina, segons van mostrar imatges de càmeres de vigilància emeses pel canal estatal CCTV.

El succés va ocórrer a finals de la setmana passada a la localitat de Wengan de la província de Guizhou, una de les més pobres del país, on les càmeres de seguretat van mostrar com l'animal mossegava a diversos vianants, en alguns casos saltant per intentar assolir els seus colls.

Les imatges mostren també a nens corrent espaordits pels atacs del gos, que van durar gairebé dues hores, fins que la policia va intervenir.

Els agents van intentar primer de reduir al can amb pals i porres, però després d'una hora d'intents infructuosos van sacrificar a l'animal d'un tret.

Les víctimes van presentar mossegades a la cara, extremitats i esquena, i dos dels atacats van haver de ser atesos en un hospital local per la gravetat de les ferides, ha informat el centre de control i prevenció de malalties de Wengan.