Un nen de Villena que va acudir a la piscina del poliesportiu en una activitat escolar per acomiadar el curs amb un refrescant bany es va quedar perplex quan, en desplegar la seva tovallola per estendre-la sobre el terra, van sortir «volant» 3.700 euros en bitllets de 500 i 200 euros. Bitllets morats i grocs que molts alumnes veien per primera vegada i que el vent es va encarregar de dispersar per tot el recinte municipal.

Davant la cara de sorpresa del menor es va crear un enorme enrenou i tots els nens van començar a córrer darrere els bitllets per intentar apoderar-se de l'inesperat botí. L'aldarull va ser total i els professors no van poder controlar els petits -a l'activitat van acudir alumnes d'Educació Infantil dels col·legis El Grec, Salesians i Les Paulas- així que van haver de trucar a la Policia Local. Els agents del cos van apel·lar a la màxima col·laboració infantil fins que van aconseguir recuperar tots els diners.

Els fets van passar el matí de dilluns i la posterior investigació duta a terme per la Guàrdia Civil ha pogut determinar que els 3.700 euros van ser guardats pel pare del menor en una tovallola ben plegada que va ficar dins l'armari d'una habitació. Des de llavors havia passat un any i ja no recordava que la tovallola encara seguia fent funcions de guardiola.