La cadena de televisió danesa TV2 emetia una entrevista en directe amb l'entrenador de la selecció nacional d'handbol femení quan en un segon pla ocorria un succés d'allò més estrany quan una dona rossa desapareixia de la imatge sense explicació.

El vídeo que ha circulat com la pólvora per les xarxes socials ja supera els deu milions de reproduccions en amb prou feines tres dies i ha despertat tot tipus d'especulacions en Internet. Però la pregunta que tots ens fem és, com aconsegueix desaparèixer?

En un fòrum creat expressament per comentar el misteriós succés es barregen diverses teories. Els més realistes diuen que es tracta d'un simple efecte òptic, mentre que els més fantasiosos creuen que és un viatge en el temps o que la dona rossa és un fantasma.

La web de la televisió danesa TV2 confirma que la dona és Trine Nielsel, jugadora d'handbol i comentarista esportiva de la cadena. "Probablement signifiqui que sóc més ràpida que un ninja, però va ser una coincidència. Veníem d'un viatge llarg i, quan em vaig adonar que apareixia enmig d'una entrevista, vaig intentar desaparèixer del plànol d'una manera discreta", comentava la protagonista del vídeo.