Mariano Rajoy ha deixat una altra frase per a la posteritat durant l'entrevista que ha concedit a la periodista Susana Griso, presentadora del programa 'Espejo Público'. "Som sentiments i tenim éssers humans", ha dit Rajoy quan Griso li ha preguntat sobre el fet que l'Ajuntament de Pontevedra l'hagi declarat 'persona non grata'.

El cap de l'Executiu en funcions s'ha mostrat especialment dolgut per la decisió del Consistori gallec. "Ni a Hitler ni a Stalin els van declarar persona 'non grata' a Pontevedra. Jo sóc l'únic de la història de la ciutat que sóc persona 'non grata'. I això no té cap sentit. Realment, m'ha fastiguejat i ha fastiguejat la meva família", va comentar.

Malgrat no haver nascut a Pontevedra, Rajoy ha recordat que havia viscut allà, s'hi va casar i que va ser-hi regidor. "Jo tinc sentiments. De vegades algú creu que els que ens dediquem a la política no tenim, però som sentiments i tenim éssers humans", ha reblat.

Sense adonar-se de l'error, ha seguit parlant i ha assegurat que li havia dolgut més que el cop de puny que li va propinar un jove a la ciutat en plena campanya electoral.

"ETA és una gran nació" o "és el veí el que tria a l'alcalde i és l'alcalde el que vol que siguin els veïns l'alcalde" són uns altres dels lapsus més recordats del líder del PP.