La policia d'Arizona ha matat a trets un jove transsexual nord-americà amb síndrome d'Asperger que es va fer famós per un vídeo amb el seu gos que va pujar a Youtube. Segons informen diversos mitjans nord-americans, els policies van entrar a casa després de rebre un avís dels veïns i el van veure amb un ganivet a la mà, pel que van decidir disparar-li.

Kayden Clarke, de 24 anys, patia síndrome d'Asperger, un trastorn sever del desenvolupament, considerat com un trastorn neurobiològic. El passat mes de juny, el jove va compartir un vídeo a Youtube que es va fer viral a les xarxes socials. Les imatges mostraven com el seu gos li ajudava a no autolesionar mentre patia una crisi.

Fa uns dies, la policia d'Arizona va rebre diversos avisos de veïns de Kayden. Aquests alertaven que intentava suïcidar-se. Quan els agents van arribar, se'l van trobar amb un ganivet a la mà i li van disparar.

Els policies van declarar que van detectar una actitud amenaçant per part del jove i van decidir disparar-li, provocant la seva mort de manera immediata.